NYT - sammenlægning af Øst og Vest sammenslutninger

Gribskov Landligger Forbund

Vi er indkalt til efterårsmøde den 15. september 2019 hvor det vil blive besluttet om man skal sammenlægge de to store forbund Landliggersammenslutningen Gribskov Vest og Gribskov Grundejerforbund Øst.

Se her:

Kære Grundejerforening,

NYHEDSBREV nr. 25

Dette Nyhedsbrev har 1 punkt:

1. Styrkelse af Landliggernes Interesser
Ad punkt 1.
STYRKELSE AF LANDLIGGERNES INTERESSER
Gribskov kommune er Danmarks næststørste sommerhus-kommune, hvor halvdelen af kommunens ca. 28.000 grundejere er sommerhusejere.
Kan du som landligger mærke det? Nej vel!
Umiddelbart kunne det være nærliggende at tro, at to landliggersammenslutninger ville være en fordel. Er det ikke bedre, at flere varetager vores interesser? Erfaringerne og tiden siden kommunesammenlægningen i 00'erne viser det modsatte. Kommunen har droppet flere specialiserede kontaktudvalg. Al kontakt er nu samlet i et stort forum med vidt forskellige interesser rundt om bordet.
Derfor har de to landliggersammenslutninger i Gribskov Øst og Vest sat sig sammen og spurgt os selv: Kan vi ikke gøre det bedre sammen?
Svaret er et rungende ja. Vi har i de to sammenslutningers forretningsudvalg drøftet vilkårene for en sammenlægning af de to forbund, så medlemsforeningerne får en stærkere stemme, når vi sammen repræsenterer mere end 50 % af landliggerne.
Vi har gennemdrøftet perspektiverne i en sammenslutning. Vi er gået til opgaven med en positiv grundholdning og uden skelen til øst eller vest, men alene set på at forbedre mulighederne for at varetage vores fælles interesser og påvirke kommunen ved at optræde samlet som GRIBSKOV LANDLIGGER FORBUND.
Vi har udarbejdet forslag til nye vedtægter for et samlet forbund og vil uden forbehold anbefale vores respektive forbund at sige klart ja til et samlet forbund med flere medlemsforeninger, stærkere økonomi og bedre påvirkningsmuligheder baseret på et omfattende lokalkendskab og fælles vilje til at gøre noget - sammen! Juridiske aspekter af sammenslutningen vil blive belyst.
Her i efteråret 2019 vil vi gå konkret videre med realisering af planerne. Ved de kompetente forsamlinger i både Øst og Vest dette efterår vil I møde forslagene om en sammenslutning, så I kan se de nye fælles vedtægter og budgetforslag for 2020, baseret på et årskontingent på 10,-/grundejere.
Vi håber, at I sammen med de to forretningsudvalg vil være med til det, som det hele handler om:
Styrkelse af landliggernes interesser i Gribskov kommune fra lokalplaner til fredning, kystsikring og trafik - for bare at nævne noget.
Kommunen bruger ordet "samskabelse", men vores indsats skal vise, at vi tager ordet alvorligt, og vi vil sætte vilje bag ordet. Vores mål er. at Gribskov kommune tager os alvorligt. Derfor en samling af kræfterne!
På de 2 enige Forretningsudvalgets vegne - mange hilsener med varme ønsker om en dejlig sommer.

Yderligere referater fra møder:

www.gggf.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 22:04

Vi kommertil GF søndag den 26.maj 2019 kl. 10,00
Med venlig hilsen

Lise Gade og Finn Johansen
Strandgårdsvej 18

...
12.08 | 15:39
Rågelejebilleder har modtaget 1
12.08 | 15:39
Rågelejebilleder har modtaget 1
12.08 | 15:38
Rågelejebilleder har modtaget 1
Du kan lide denne side